طراحی ویلا، از کلاسیک تا مدرن
- طراحی ویلا به عنوان یک اقامتگاه تفریحی همواره علاقهمندان خاص خود را دارد. در سالهای اخیر و با بیشتر شدن آلودگی هوا، طراحی و اجرای ویلا در شهرهای شمالی کشور یا مناطق خوش آب و هوای اطراف پایتخت، بسیار پرطرفدار شده است.
- واقعیت این است که داشتن یک ویلا برای گذراندن تعطیلات آخر هفته با خانواده یکی از رویاهای همه ماست. از این رو بی دلیل نیست که در سالهای اخیر طراحی ویلا روستایی، ویلا باغ، ویلا مدرن و کلاسیک در لواسانات، کردان، تهران دشت، مناطق مختلف مازندران و گیلان رواج فراوانی یافته است.
- اگر شما هم به دنبال خدمات طراحی و ساخت ویلا در اطراف تهران یا شهرهای شمالی هستید، برای انتخاب سبک ویلا، مطالعه این صفحه را از دست ندهید. همچنین میتوانید با کارشناسان Civil-Art تماس بگیرید و مشاوره رایگان دریافت کنید.
دلیل محبوبیت ویلا
- همانطور که اشاره کردیم، زندگی شهری به تدریج افراد را از طبیعت و زندگی در آن دور کرده است. این موضوع در شهرهای بزرگ و صنعتی مثل تهران بیشتر قابل لمس است. از این رو شهرکهای ویلایی و باغ ویلاهای سرسبز اطراف آن میتواند گزینه بسیار مناسبی برای گذراندن تعطیلات و اوقات فراغت است.
- Civil-Art، با بیش از 11 سال تجربه ارزنده و مجری پروژههای موفق در حوزه طراحی ویلا، آماده ارائه خدمات طراحی انواع ویلا در تهران، اطراف کرج، لواسان، دماوند، رودهن، بومهن، فشم، آبعلی و شهرهای استان مازندران و گیلان .. کشور عراق متناسب با نیاز و سلیقه کارفرمایان گرامی میباشد.
- توجه به راحتی، در نظر گرفتن نیازمندیهای کل افراد خانواده و استفاده بهینه از فضای موجود، اساس کار تیم ماست. کافیست آنچه برای طراحی ویلا در ذهن دارید را با ما در میان بگذارید تا رویای شما را محقق کنیم. چرا که شعار تیم Civil-Art این است:
“ما هوای فضای شما را داریم”
طراحی صفرتا صد ویلا در مشکین دشت






1- مراحل طراحی و ساخت ویلا
- هر پروژه ساخت و ساز با یک طراحی مناسب و برنامه ریزی برای اجرای طرح، متناسب با نیازمندیهای پروژه، آغاز میشود. پروژه طراحی ویلا نیز از این قاعده مستثنی نیست. چراکه یک ویلا علاوه بر داشتن ظاهر زیبا، باید از زیرساخت های مناسب نیز برخوردار باشد. به عبارت دیگر قبل از شروع ساخت باید مسائلی مانند شرایط اقلیمی، سر و صدای محیط، میزان تردد در منطقه، مساحت مورد نیاز برای محوطه سازی و ساخت استخر، آب نما و منطقه بازی مورد بررسی قرار گرفته باشد.
- به یاد داشته باشید که در طراحی ویلا همگی موارد بالا میتوانند بر عملکرد یکدیگر تاثیر بگذارند. پس در کنار طرح خوب، لازم است یک سری مقدمات و گام ها برای حصول بهترین نتیجه، طی شوند. در ادامه این گام ها را بیان میکنیم.
1-1- مکان یابی ساخت ویلا
- اولین و اصلیترین اقدامی که قبل از طراحی و اجرای ویلا باید انجام شود، انتخاب محل مناسب برای ساخت ویلا است. پیشنهاد میکنیم مناطق طبیعی بکر را در اولویت قرار دهید، هرچند این موضوع کاملاً سلیقهای است. از نظر اصول معماری، بهترین محل برای ساخت ویلا جایی است که هم به لحاظ جغرافیایی، بالادست قرار گرفته باشد، هم از لحاظ زمین شناسی از استحکام کافی برخوردار باشد. برای اخذ جواز ویلا، معمولاً لازم است تصویر برداری هوایی از منطقه مورد نظر انجام شود که به دلیل هزینه بالا اغلب از نقشه گوگل استفاده میشود.
- فراموش نکنید انتخاب محلی که قرار است ویلا در آن ساخته شود، به طور مستقیم بر قیمت و ارزش مادی آن اثر میگذارد. به عنوان مثال ساخت ویلا در لواسان در مقایسه با ساخت ویلا در یک شهر دور افتاده، علیرغم یکسان بودن مصالح، قیمت غیرقابل مقایسهای دارند.
- نکته مهمی که در هنگام انتخاب زمین برای ساخت ویلا به آن توجه کنید این است که زمین مورد نظر باید مجوزهای لازم برای ساخت را داشته باشد. لازم به ذکر است که در حال حاضر در خارج از شهرها، تنها به زمینهایی که در بافت روستایی قرار دارند، مجوز ساخت ویلا داده میشود. به منظور تعیین محدوده مجاز برای ساخت و ساز، طرحی به نام طرح هادی از سوی دهیاری ارائه شده است که در آن محدوده زمین های دارای مجوز ساخت با کاربری مسکونی مشخص شده است. فراموش نکنید که زمینهای خارج از بافت روستایی، مجوز ساخت و ساز ویلا به صورت قانونی ندارند.
- همچنین در بافت روستایی بر اساس طرح هادی، زمینهایی با کاربریهای مختلف از جمله زراعی، مسکونی، فضای سبز و غیره وجود دارد. لازم است زمین مورد نظر شما علاوه بر اینکه جزء بافت روستایی انتخاب شود، کاربری مسکونی نیز داشته باشد. چراکه انتخاب یک زمین با قابلیت زراعی برای ساخت ویلا، فرآیند اخذ مجوز را با مشکلات متعددی رو به رو مینماید. علاوه بر این برخی از کاربریها مانند جنگلی جلگهای، از لحاظ ساختاری به هیچ عنوان قابلیت ساخت و ساز و احداث ویلای مسکونی را ندارند.
- توجه به سند زمین نیز موضوع مهمی است که باید هنگام خرید زمین به آن توجه شود. ممکن است سند زمین مورد نظر شما از نوع مشاعی، قولنامهای و یا تک برگی باشد.
- در نهایت توصیه میشود برای انتخاب زمین، علاوه بر تحقیقات میدانی و محیطی، از افراد بومی و ساکن در منطقه نیز مشورت بگیرید.
1-2- تعیین متراژ و طراحی نقشه ویلا
- مساحت زمین و طراحی نقشه ویلا، به انتظارات شما از کاربری اقامتگاه بستگی دارد. به عبارت دیگر طراحی فضاهایی مانند استخر، زمین بازی، آلاچیق، پارکینگ و فضای سبز، نیازمند فضای بزرگی هستند. همچنین اگر قصد طراحی ویلای دوبلکس یا تریپلکس باید متراژ محوطه را در نظر بگیرید.
- پس از بازدید مهندس معمار از سایت و برداشت زمین توسط نقشه بردار، پروژه طراحی ویلا آغاز میشود. سپس کار ساخت و اجرای ویلا توسط مهندس عمران آغاز میشود. فراموش نکنید که بهترین طراح ویلا کسی است که ضمن در نظر گرفتن نکات فنی، سلیقه کارفرما را تا حد امکان اجرا نماید. واقعیت این است که زیبایی به همراه استاندارد بودن از جمله عوامل اصلی طراحی ویلا شیک است.
- برای طراحی نقشه ویلا به صورت استاندارد و اصولی، لازم است نکاتی را در نظر بگیرید. رعایت این موارد شما را در رسیدن به نتیجه مطلوب یاری میکند.
- ایجاد تناسب بین محوطه خارجی و سبک دکوراسیون داخلی
- هماهنگی و پیوستگی بین رنگ های انتخاب شده برای اجرای المان های مختلف ویلا
- هماهنگی سبک ویلا با متریال مورد نیاز برای ساخت
- انجام عملیات متره و برآورد و طراحی نقشه به همراه جزئیات اجرایی
- در نظر گرفتن فاکتورهای اقلیمی مثل عقب نشینی ها، همسایگی، بادهای غالب، زاویه خورشید و قوانین حاکم بر ساخت و ساز منطقه
1-3- انتخاب سبک طراحی
- در این مرحله باید سبک ویلای خود را انتخاب کنید. این موضوع کاملاً سلیقهای است و بستگی به این دارد که شما ترجیح میدهید یک ویلای روستایی داشته باشید یا ویلای مدرن؟ البته برای این موضوع باید به این نکته توجه کنید که سبک مورد نظر، با شرایط اقلیمی منطقه همخوانی داشته باشد، علاوه بر این با سایر ساختمانهایی که در مجاورت ویلا ساخته شده است، هماهنگ باشد.
سبکهای طراحی ویلا
- در حال حاضر از دهها سبک معماری برای طراحی ویلا میتوان نام برد ولیکن رایجترین آنها برای طراحی ویلا عبارتند از: ویلای مدرن، ویلای تلفیقی، ویلای ایرانی و ویلای روستیک.
1-3-1- سبک ویلای مدرن
- این روزها سبک ویلای مدرن طرفداران بسیاری در ایران پیدا کرده است. شاید بتوان دلیل استقبال از این سبک را سادگی آن دانست. سبک معماری مدرن از اواخر قرن 19 میلادی مطرح شد و تاثیر فراوانی بر ویژگیهای ظاهری ساختمانها با کاربری مختلف گذاشت.
- در این سبک المانها با هم ترکیب میشوند و اشکال به گونهای جدید طراحی میشوند. همچنین مصالحی مانند بتن، فولاد و شیشه بیشتری کاربری را در این سبک دارند.
- سبک مدرن بیش از هرچیز به خطوط و زاویه ها اهمیت داده و از اشکال هندسی ساده مانند مربع و مستطیل استفاده میکند. علاوه بر این فضایی یکپارچه با نمای گسترده در چند جهت ایجاد مینماید. طراح در این سبک با استفاده از خطوط عمودی و پر و خالی کردن آنها به فرم مورد نظر خود میرسد.
- مزیت سبک معماری مدرن در این است که علاوه بر سادگی، به دلیل داشتن زوایای عمودی، بیشترین فضا را در چیدمان در اختیار قرار میدهد. همچنین در صورت چیدمان مینیمال، استفاده از رنگ های روشن و نورپردازی مناسب، فضای آرامبخشی را خلق میکند.
- در این سبک میتوان بیش از هر سبک دیگری از عوامل طبیعی مثل شیب زمین و پستی و بلندی بهره گرفت. همچنین طراحی پنجرههای سراسری در سبک مدرن جایگاه ویژهای دارد. این مدل پنجرهها علاوه بر جنبه زیبایی، به استفاده حداکثری از نور طبیعی کمک میکند.
1-3-2- سبک ویلای کلاسیک
- سبک کلاسیک از جمله سبکهای اصیلی است که از گذشته تا تا امروز طرفداران خاص خود را دارد و از آن میتوان به عنوان یک سبک ماندگار یاد کرد. متریالی که در این سبک استفاده میشود به طور معمول سنگ است و وجود ابزارها و و مجسمههای سنگی قوس دار از ویژگیهای بازر سبک کلاسیک است.
- سبک کلاسیک در ایران از محبوبیت ویژهای برخودار است و دلیل این محبوبیت را میتوان در شیک بودن، اصالت و گرمایی که به فضا میدهد دانست. علاوه بر این با استفاده هنرمندانه از هارمونی رنگها و تقارن در طراحی میتوان بر جذابیت آن افزود.
- در طراحی به سبک کلاسیک معمولاً از رنگهایی استفاده میشود که به لحاظ روانشناسی حس ظرافت، اصالت و امنیت را انتقال دهد. ترکیبی از رنگهای سفید، مشکی، سورمه ای، برنزی، طلایی، بژ و رنگ های خنثی در سبک کلاسیک، متداولتر از رنگهای دیگر است.
- با توجه به مواردی که گفته شد، در طراحی به سبک کلاسیک سه اصل اساسی وجود دارد: ایستایی، کارایی و زیبایی. در این سبک، المانهای سنتی باید بر اساس فرهنگ منطقه جغرافیایی ویلا، علایق شخصی و کارایی، انتخاب شوند.
1-3-3- سبک ویلای تلفیقی
- این سبک را میتوان تلفیقی از سبک مدرن و کلاسیک دانست و از این بابت به آن سبک تلفیقی گفته میشود. به این صورت که در به کارگیری المانهای کلاسیک و مدرن و کنار هم قرار دادن آنها نظر کارفرما و معمار تلفیق میشود.
- آنچه سبک تلفیقی را متمایز میکند این است که استفاده از ابزارها برای طراحی ویلا در این سبک باید به گونهای باشد که به فضایی متفاوت، کاربردی و در عین حال زیبا خلق کند. مهمترین نکته در این سبک این است که هنگام طراحی توجه به جزئیات و نکات فنی برای به مشکل نخوردن در ساخت، اهمیت بسیار زیادی دارد.
1-3-4- سبک ویلا سنتی ایرانی
- از جمله سبکهای قدیمی طراحی ویلا، سبک ویلا ایرانی است. طراحی سنتی چند ویژگی ظاهری دارد که آن را از دیگر سبکها متمایز میکند. این ویژگیها عبارتند از:
وجود شاه نشین
- در ویلا به سبک سنتی، یک اتاق معمولاً در ارتفاعی بالاتر از بقیه اتاق ها قرار میگیرد. شاه نشین معمولاً بدون سقف طراحی میشود و یا دارای سقف گنبدی شکل است. از این رو به شاه نشین، بالکن یا بهار خواب نیز گفته میشود.
استفاده از شیشه های رنگی
- در این سبک ویلا از شیشههای رنگی آبی، قرمز، سبز و زرد برای قسمتهای شیشه خور در دربها و پنجرهها استفاده میشود.
قرار دادن تخت های سنتی در حیاط
- ایرانیترین ویژگی این سبک، استفاده از تخت همراه با انداختن فرشهای دست بافت در دیزاین فضای حیاط باشد که تصویری کاملاً سنتی برای ویلا خلق میکند.
1-3-5- سبک ویلای روستیک
- طراحی ویلا به سبک روستایی یا همان روستیک از طبیعت گرفته شده و از کنار هم قرار گرفتن عناصر طبیعی مثل چوب و سنگهای ناهموار پدید می آید. شاید دلیل محبوبیت این سبک را بافت طبیعی و سرشار از آرامش آن دانست.
- در سبک روستیک همه چیز حتی گیاهان فرم کاملاً طبیعی دارند و گیاهان هرس شده در این سبک جایگاهی ندارند. هر چه فضا بیشتر حالت جنگلی داشته باشد، تناسب بیشتری با طراحی ویلا به سبک روستیک دارد. علاوه بر این برای نورپردازی نیز از چراغهای آویز چوبی یا فلزی با ظاهر ساده و بدون زرق و برق استفاده میشود.
1-4- آشنایی با متداولترین مدلهای ویلا در ایران
ویلا دوبلکس
- از جمله پر طرفدارترین انواع ویلا، میتوان به ویلا دوبلکس اشاره کرد. شاید دلیل این محبوبیت این باشد که این مدل ویلا برای زمینهای کوچک مناسب است. این ویلاها در دو طبقه ساخته میشوند که معمولاً طبقه پایین به بخشهای عمومی مثل آشپزخانه و نشیمن اختصاص مییابد و بخشهای خصوصیتر مثل اتاق خواب، سرویس بهداشتی و حمام در طبقه بالا قرار میگیرد.
- البته این موضوع یک اصل ثابت نیست و تخصیص فضاها تا حد زیادی به سلیقه صاحب ویلا بستگی دارد و متناسب با سلیقه کارفرما میتواند تغییر کند.
ویلا تریبلکس
- این مدل ویلا در سه طبقه ساخته میشود و برای زمینهای شیب دار یا بخشهایی دارای اختلاف سطح هستند، مناسبتر است. ساخت ویلای تریبلکس دارای پیچیدگیهای نسبتا زیادی در مرحله طراحی و اجرا میباشد اما به جرات میتوان گفت در بین سبکهای دیگر از نمای چشم گیری برخوردار است.
باغ ویلا
- باغ ویلا به عنوان پرطرفدارترین مدل ویلا به ویژه در ایران، بنایی است که در وسط یک باغ یا مزرعه بزرگ ساخته میشود. مهمترین موضوعی که در ساخت باغ ویلا باید در نظر گرفته شود، مساحت زمین است. چراکه برای ساخت باغ ویلا به حداقل 2000 مترمربع زمین نیاز است.
1-5- آشنایی با تفاوتهای ویلا و ساختمانهای شهری
- تا به اینجا بحثهایی را مطرح کردیم که بستگی زیادی به سلیقه و خواست کارفرما دارد. از این جا به بعد وارد بحثهای فنی و ضوابط طراحی ویلا به لحاظ قانونی میشویم. واقعیت این است که در طراحی ساختمانهای شهری، محدودیتها و ضوابطی وجود دارد که طراح، معمار و سازنده ملزم به رعایت آنها هستند.
- در مقابل در طراحی ویلا، بسیاری از محدودیتها و ضوابط شهری وجود ندارند. به همین دلیل میتوان گفت ویلا جایی است که یک طراح میتواند خلاقیتها و ایدههای خود را متفاوت تر از ساختمانهای شهری خلق نماید. البته در طراحی ویلا نیز نکات خاصی باید در نظر گرفته شوند:
- انتخاب محل جغرافیایی ساخت ویلا و نیز جانمایی فضاهای داخلی بر اساس طرح ارائه شده توسط تیم معماری و طراحی
- طراحی تکمیلی فضاها به گونهای که با یکدیگر در تعارض نباشند و هماهنگی بین المانها و فضاها به شکل صحیحی انجام شده باشد.
1-6- طراحی نقشه ویلا و محوطهسازی خارجی
- بدون شک بزرگترین چالش طراحی ویلا، طراحی نقشه آن است. چراکه در طراحی باید فاکتورهایی مثل استفاده حداکثری از نور طبیعی در طول روز، توجه به نیازمندیهای همه افراد ساکن در ویلا، تفکیک فضاها، استفاده بهینه از فضای موجود و توجه به خواستهها و انتظارات کارفرما باید رعایت شوند.
- با در نظر گرفتن مساحتی که در اختیار داریم، تعیین ابعاد مناسب برای اتاق خوابها، آشپزخانه، سرویس بهداشتی و حمام، لحاظ کردن کمد دیواری و دسترسی صحیح فضاها به یکدیگر، از جمله مهارتهای طراحی نقشه برای استفاده بهینه از فضا است.
- فضاهای گفته شده باید در نقشه طوری طراحی شوند که در طول روز از نور طبیعی بهرمند باشند. البته توجه داشته باشید که استفاده از نور بستگی مستقیم به این مساله دارد که موقعیت ویلا جنوبی است یا شمالی.
ورودی ویلا
- ورودی ویلا در واقع اولین فضایی است که ساکنان و یا مهمانان با آن مواجه میشوند. ورودی باید طوری طراحی شود که ضمن دسترسی مناسب به ویلا و فضای داخلی، قسمتهای بیرونی را از قسمتهای درونی تفکیک نماید. همچنین همانطور که قبلا اشاره کردیم، به لحاظ سبک هماهنگی بین سبک ورودی ویلا و سبک دکوراسیون داخلی آن وجود داشته باشد.
اتاق نشیمن ویلا
- معمولاً اتاق نشیمن اولین فضایی است که پس از ورود به ویلا دیده میشود. البته بهتر است از طریق یک راهرو، ورودی از نشمین جدا شود، اما در صورت کوچک بودن مساحت، میتوان با چیدمان صحیح مبل ها، ورودی را از فضای نشیمن تفکیک نمود.
اتاق غذاخوری ویلا
- فضای که برای غذا خوردن در نظر گرفته میشود، باید در مجاورت آشپزخانه و اتاق نشیمن قرار بگیرد به نحوی که به فضای داخلی آشپزخانه و فضای تهیه غذا اشراف نداشته باشد.
آشپزخانه
- یکی از مهمترین فضاهای ویلا، آشپزخانه میباشد. لازم است آشپزخانه به فضاها غذا خوری، نشیمن، باربیکیو و در صورت وجود آلاچیق، دسترسی مناسبی داشته باشد. چراکه آشپزخانه محلی برای تامین غذا و خوراکی همه فضاهاست.
اتاق خواب در ویلا
- فضایی که برای اتاق خواب در ویلا در نظر گرفته میشود، باید در بخش های آرام و به دور از فضاهای عمومی مثل نشمین و آشپزخانه باشد. به عبارت دیگر نباید از بخش های عمومی به اتاق خواب وارد شد. برای جدا کردن فضای مربوط به اتاق خواب از سایر بخش ها میتوان از یک راهرو بهره گرفت.
طراحی نمای ویلا
- نمای بیرونی ویلا در واقع اولین تصویری است که از ویلا دیده میشود و البته تا حد زیادی سبک طراحی آن را مشخص میکند. طراحی نمای ویلا، یک مبحث کاملاً تخصصی میباشد که ارتباط مستقیمی با اصول زیبایی شناختی است و باید ضمن در نظر گرفتن سلیقه کارفرما، متناسب با سبک داخلی آن باشد.
- متریال ساخت نمای ویلا نیز بستگی زیادی به محل جغرافیایی قرار گیری آن دارد. به عنوان مثال مصالحی که برای ساخت نمای یک ویلا در شهرهای شمالی استفاده میشود، با مصالح مورد نیاز برای ساخت نمای ویلا در منطقه لواسانات، مشا، فشم، کرج، کردان وسایر مناطق متفاوت است.
- در طراحی نما میتوان از متریال ارگانیک و سازگار با طبیعت نیز استفاده کرد. به این شکل ویلا در پایان شبیه بخشی از طبیعت پیرامونش میشود. از این رو در طراحی ویلای کوهستانی، از رنگ های خاکستری و در طراحی ویلای جنگلی از رنگ های سبز و قهوه ای و در طراحی ویلای ساحلی از رنگ های آبی و سفید استفاده میشود.
تأسیسات ویلا
- تأسیسات یکی از مهمترین بخشهای طراحی ویلا است. در مرحله اجرای تأسیسات، باید شرایط آب و هوایی فصول مختلف در نظر گرفته شود. تأسیسات ویلا شامل تأسیسات برق و مکانیک، سیستم گرمایشی و سرمایشی، تأسیسات آب، تأسیسات گاز و همچنین بحث زیرساخت های آبیاری فضای سبز است.
- نکته مهم در انتخاب سیستم تأسیسات، توجه به شرایط اقلیمی، وضعیت آب و هوا و امکانات موجود در منطقه است. به عبارت دیگر قبل از انتخاب نوع تأسیسات باید دسترسی منطقه به منابع آب، گاز و برق به طور کامل بررسی شود. همچنین اگر در نظر دارید در ویلای استخر داشته باشید، باید توجه داشته باشید که استخر، خود نیازمند سیستم تأسیسات جداگانه است.
- در سالهای اخیر استفاده از سیستمهای هوشمند مدیریت ساختمان (BMS) به منظور کنترل از راه دور قسمتهای مختلف بنا در حال فراگیر شدن میباشد.
محوطه سازی و فضای سبز
- ساخت محوطه ویلا، یک موضوع کاملاً سلیقه ای است که لازم است نظرات کارفرما در آن به طور کامل لحاظ شود. البته لازم است در ابتدا بدانید خواسته ها و نیازمندیهای کارفرما چیست؟
- مواردی که در محوطه سازی جزو متداول ترین درخواست های کارفرمایان است را در ادامه آورده ایم:
- طراحی سیستم روشنایی برای راه عبور ورودی و باغچه و دیواره محوطه
- طراحی آلاچیق برای قسمت حیاط
- پارکینگ به همراه سایبان
- طراحی باربیکیو و فضایی برای پخت غذا خارج از ویلا
- فضای بازی کودک
- استخر روباز
- اگر مساحت موجود برای ساخت ویلا وسیع باشد، لازم است ضمن طراحی ساختمان اصلی ویلا، مساحتی برای طراحی فضای سبز اختصاص داده شود.
- در ایجاد فضای سبز باید از مانند گل و گیاه، درختچه های تزئینی و درخت به طور هماهنگ استفاده شود تا یک فضای چشم نواز به وجود بیاید. البته باید توجه کنید که انتخاب گیاهان باید به گونه ای انجام شود که به لحاظ آب و هوایی و بافت خاک، همخوانی لازم را با اقلیم منطقه داشته باشد.
- همچنین به کارگیری صحیح و اصولی المان هایی همچون آب نما، حوض، مبلمان، چمن مصنوعی، سنگفرش، پیچک های دیوارپوش، حاشیه های گل کاری شده میتوان فضای چشم گیری را خلق کرد که در ایجاد هوای مطبوع نیز تاثیرگذار خواهد بود.
1-7- دکوراسیون و چیدمان داخلی ویلا
- پس از طراحی و ساخت ویلا نوبت به اجرای دکوراسیون داخلی میرسد. دکوراسیون داخلی در واقع بازتابی از سلیقه و روحیه افراد داخل ویلا است. در این مرحله و برای چیدمان اکسسوریها، در نظر گرفتن هارمونی رنگها و تناسب المانها باهم اهمیت بسیار زیادی دارد.
2- هزینه ساخت ویلا
- همانطور که قبلا هم اشاره کردیم، محاسبه هزینه ویلا، به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد. از جمله منطقه جغرافیایی در نظر گرفته شده برای خرید زمین، نقشه، انشعابات آب، برق، گاز، متریال مورد استفاده، سبک ویلا و انتظارات کارفرما از امکانات رفاهی داخل آن، در برآورد هزینه ویلا دخیل هستند.
- به عنوان مثال هزینه طراحی یک ویلای مدرن در لواسان با هزینه طراحی باغ ویلا هزار متری در چالوس با هم متفاوت است. همچنین در نظر داشته باشید که پروژه ساخت ویلا (متناسب با مساحت زمین) یک فرآیند بلند مدت است و ممکن است در طول زمان ممکن قیمت مصالح و متریال مورد استفاده تغییر کند.
- به طور کلی میتوان گفت قیمت ساخت ویلا بر اساس مترمربع تعیین میشود و در شهرهای مختلف با توجه به شرایط اقلیمی و مصالح مورد نیاز متفاوت است.
عوامل تاثیرگذار در هزینه طراحی ویلا
- مساحت زمین مورد نظر
- محوطه خارجی ویلا
- انتظارات و خواسته های کارفرما
- نوع توپوگرافی زمین
- سبک طراحی ویلا
- برای دریافت بهترین نتیجه میتوانید برای طراحی ویلا با کارشناسان تیم Civil-Art تماس بگیرید تا بر اساس سلیقه شما بهترین پیشنهادات را با شما درمیان بگذاریم.
3- جمع بندی
- در این مطلب درباره طراحی ویلا، انواع سبک طراحی ویلا و متریال مورد نیاز برای هر سبک صحبت کردیم. در پایان لازم است بگوییم یکی از بهترین تجربیات شما پس از طراحی و اجرای ویلا، تغییر روحیه و بهبود کیفیت زندگی است. شاید باورتان نشود اما وجود یک ویلا در منطقه دنج با سبک مورد علاقه شما، میتواند سفرهای لذت بخشی را برای شما و خانوادهتان رقم بزند. سفر و گذراندن اوقات خوش، آرامش و شادی را برای زندگی شما به ارمغان می آورد.
طراحی صفرتا صد ویلا در رامسر


طراحی صفرتا صد ویلا در محمد شهر کرج






طراحی نظارت و اجرا ویلا در محمد شهر کرج


طراحی صفرتا صد ویلا در محمد شهر کرج



